TXIRONA

.........................................................................................Kan kolmo es queda!!.............................................................................................

dilluns, 10 de febrer del 2014

V aniversari

Fa 5 anys, quan l'especulació estava a l'ordre del dia, Kan Kolmo va ser okupat no només com a resposta aquesta, sinó també amb il·lusió de crear un centre social on créixer, construir vincles i compartir experiències.

Kan Kolmo és un espai alliberat on convergeixen projectes, activitats i tallers autogestionats que neixen de les nostres inquietuds i motivacions, no de les imposades que es basen en el consum i l'individualisme. Tot el que es genera a l'espai és gràcies a l'implicació i el compromís de totes les que hi participen.
Setmanalment hi ha taller de bicis, taller de pa, rocòdrom, gimnàs, txi-kung, taller de circ i de salut. Els dijous i divendres obrim la kafeta, l'espai està obert com a lloc de trobada on també es fan xerrades, projeccions i altres activitats. Ja fa cinc anys que a Kan Kolmo es difon i es solidaritza amb diferents lluites socials tan d'aquí com d'altres indrets.

Un cop per setmana hi ha assemblea oberta on es comparteixen noves propostes i es parla sobre la gestió de l'espai.

L'aniversari comença dijous 20 amb concert solidaris amb la lluita contra la MAT i fins diumenge es faran xerrades, competició d'escalada ( estrena de l'ampliació del rocòdrom), tarda i nit feminista i cinquena edició del Gran Cabaret de Kan Kolmo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada