TXIRONA

.........................................................................................Kan kolmo es queda!!.............................................................................................

dimecres, 27 de novembre de 2013

Kan Kolmo es queda!!

Kan Kolmo és un centre social okupat de Txirona des de 2009, espai al que se li dóna un ús després d'estar més de 30 anys en abandó. Kan Kolmo és un espai on entre totes decidim com organitzar-nos al marge dels interessos econòmics per fer front al model de vida que ens imposen les institucions políticoeconòmiques. Construim espais comunitaris, aprenent a relacionant-nos per trencant amb les jerarquies i amb les agressions normalitzades pel sistema (capitalista, racista, sexita, classista...).


Després de 4 any d'okupació Kan Kolmo el passat maig es va enfrontar a un judici penal. El qual la sentència ha conclòs que no es pordueix cap delicte okupant aquest espai. Tot i que no legitimem ni les seves lleis i el sistema judicial aquesta sentència ens permet continuar el projecte deicant-li tota l'energia, sense comptar amb un desallotjament inminent.


Kan Kolmo està obert setmanalment amb diferents activitats. Hi ha un taller de bicicletes, un rocòdorom, un gimnàs, un taller d'eleboració de pa, de circ, d'autogestió de la salut i un llarg etcètra de trobades de col·lectius i activitats.

 KAN KOLMO ES QUEDA AL CARRER DEL CARME!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada