TXIRONA

.........................................................................................Kan kolmo es queda!!.............................................................................................

dissabte, 11 de febrer del 2012

Manifest de la manifestació per la defensa dels espais alliberats de Girona

Enguany el CSO Can Kolmo de Girona arriba al seu tercer any d'okupació

Una vegada més seguim reivindicant l’alliberament d’espais per esdevenir una eina contra tota forma d'autoritat i submissió. Perquè aquest sistema ens té encadenats a una forma de vida esclava del treball precari i del consumisme per a benefici econòmic d'uns pocs front a l'empobriment de la majoria.

Les desigualtats socials creixen i aquests pocs han demostrat no tenir escrúpuls deixant a la a gent sense sostre, aliment i necessitats bàsiques.

Com a conseqüència, 3.417.064 cases buides a tot l’estat espanyol (un 13% del total d’habitatges), més de 300.000 famílies han perdut la casa en aquest últims 3 anys. Catalunya encapçala aquest trist rànquing amb més de 50.000 casos, sobretot a la província de Barcelona, on durant el 2011 s’estàn produint 19 desnonaments diaris i s’inicien 24 execucions hipotecàries, amb més de 18.000 desnonaments des de 2008. Així està el pati, no caldria dir res més. Perquè la vivenda de luxe no en té res, agafem les regnes de la nostra vida.

Al mateix temps, cada cop més, tota forma d'organització alternativa i autogestió està patint una forta repressió. Tenen por que deixem de participar en aquest sistema que sostenta a bancs i multinacionals, sinònim d'especuladors i lladres amb els vostres polítics participants o com a titelles.


Per això obrim l'espai a tot aquella gent que com nosaltres creu amb una altre manera de funcionar i autogestionar la seva vida. Creem llaços entre nosaltres, construïm relacions horitzontals on la importància no recau en lo material sinó en el recolzament mutu i la solidaritat entre persones.

Fem una crida a la movilització, l'organització i a la desovediència, perquè juntes o podem tot.

Perquè l'habitatge és un dret, la hipoteca no és un deure i això no és una crisi sinó una estafa.

Ara més que mai okupa tu també.


El dia 18 de febrer ens veiem a la manifestació que sortirá de la plaÇa del lleó a les 17h.


Més informació a www.okupabcn.squat.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada