TXIRONA

.........................................................................................Kan kolmo es queda!!.............................................................................................

diumenge, 1 de maig del 2011

Més de 150 persones participen dels actes del 1r de Maig convocats per la Mesa Cívica pels Drets Socials de Girona.

Unes cent cinquanta persones s’han aplegat aquest matí al Punt de Trobada de la Rambla de Girona per participar de la jornada reivindicativa del Primer de Maig. Després de l’esmorzar popular, s’ha presentat el Decàleg de la Mesa Cívica pels drets socials, laborals i polítics de Girona, en el qual s’hi fan explícites les reivindicacions locals per combatre la crisi.

Els parlaments han finalitzat amb la intervenció de diverses persones moment en que ha arrencat la manifestació encapçalada pel lema “Prou pactar, és hora de lluitar”.

Durant la marxa, que ha transcorregut amb normalitat pels carrers cèntrics de Girona, s’han pogut sentir lemes contra les retallades socials i laborals, contra el pacte de les pensions, i en defensa dels drets de la classe treballadora.

La manifestació ha finalitzat amb la lectura del manifest de la Mesa Cívica i s’ha tancat la jornada amb un dinar popular a Plaça Catalunya que ha aplegat prop d’un centenar de persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada