TXIRONA

.........................................................................................Kan kolmo es queda!!.............................................................................................

dimecres, 13 de juliol de 2011

Acampada per la resistencia i la defensa del territori

Es fará a la provincia de Girona en un lloc en cara per confirmar del 1 al 4 de Setembre

Aquesta es una acampada per la resistència i defensa del territori en la que pretenem trobar-nos amb la gent que no acceptem el capitalisme i tenim ganes de fer front al model de vida imposat pel progrés.
Volem que l’acampada sigui un espai de trobada per la posta en comú d’experiències i coneixements. Esta pensada perquè hi hagi una part teòrica i una part pràctica en la que l’eix d’aquesta segona part serà la supervivència.
no només entenem la supervivència com una simbiosi amb la naturalesa sinó que també és una eina molt coherent per tenir autonomia per passar a l’acció enfront les agressions del territori. Creiem que actualment la lluita contra el progrés i la defensa del territori reflexa molts altres tipus de lluites i amb la qual podem incidir en les bases del sistema destructor en el que vivim.
Volem que s’organitzi a partir de totes les que estem a l’acampada, ens agradaria que hi hagués iniciativa,implicació, propostes, tant en el temps de preparació com en l’acampada. Per aquest fet pots aportar les teves propostes a partir del moment en que estiguis llegint aquest escrit,el contacte es:
desarrollismeesmort@gmail.com

Mes informació a http://resistenciaidefensaterritori.blogspot.com/

2 comentaris:

 1. Estais en lo cierto.
  Habria que prohibir:
  la nevera, el microondas, la lavadora, la aspiradora, el televisor, internet y los ordenadores, los equipos musicales, las pilas...entre otros.

  En la privincia de Gerona hay grandes paisajes que estan siendo destruidos, por cierto , tendrias que eliminar también a los payeses, que con sus tractores lo destruyen todo.

  Sabiais que el lobo ha vuelto a tierras gerundenses? Y sabeis porque? Pues porque un programa de seguimiento ha creado un corredor biologico europeo y una población italiana de lobos ha llegado a los pirineos y se está esparciendo por Cataluña.

  ResponElimina
 2. Uno de los grandes destructores del planeta son los telefonos mobiles, por eso hay que eliminarlos. Habria que impedir a la gente hablar por telefono mobil porque es un artefacto destructivo. Si lo prohibis yo os apoyaré.

  ResponElimina